HomeHL-LifestyleSurvivor: Οι νέες ομάδες και η… βίλα στην Γλυφάδα

Survivor: Οι νέες ομάδες και η… βίλα στην Γλυφάδα

Αλλαγές στις δύο ομάδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νέα ομάδα των Μπλε που δημιουργήθηκε μετά τους αγώνες κατάταξης του Survivor, η οποία διαφέρει ελάχιστα από την παλιά, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας και να απολαύσει μασάζ και Playstation σε μια βίλα. Οι Μπλε μάλιστα διπλασίασαν τις νίκες τους επί των Κόκκινων και στο παιχνίδι ερωτήσεων της Καραϊβικής και έφαγαν και γλυκό.

Μετά την αποχώρηση της Στέλας Ανδρεάδου από τον Άγιο Δομίνικο με το τηλεοπτικό κοινό να μην εισακούει τις εκκλήσεις του Σπύρου Μαρτίκα να στηρίξει τα δυο νέα κορίτσια, η άλλη υποψήφια, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, άρχισε ξανά να αμφισβητεί τα όσα έχει δηλώσει ο 45χρονος φαρμακοποιός.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας ευχαρίστησε τον κόσμο που τον κράτησε για 9η φορά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις. Σε συζήτηση που είχε με τον Στάθη Σχίζα, κατηγόρησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη ότι «μηχανορραφούν και πατούν επί πτωμάτων για να φτάσουν στον τελικό», βγάζοντας μάλιστα στη… σέντρα τον ποδοσφαιριστή για το πως σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει με τα χρήματα που έχει μαζέψει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και με τα χρήματα του επάθλου, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ήδη νικητή.

Σύμφωνα με τον Μαρτίκα ο Άρης έχει τεράστια έπαρση με το να λέει πως με το έπαθλο που θα κερδίσει θα νοικιάσει μια βίλα στη Γλυφάδα και θα κάνει ταξίδια.

Ποιο χαλαρά περνούσαν την ώρα τους οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες έκαναν ηλιοθεραπεία topless, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Στάθη Σχίζα πήγαν για ψάρεμα, χωρίς όμως να πιάσουν κάτι.

Όταν οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, ο παρουσιαστής του Survivor τους άφησε άφωνους με την ανακοίνωση του.

«Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται. Τουλάχιστον, με την τωρινή τους σύνθεση», του είπε και τους εξήγησε ότι πλέον οι 9 παίκτες θα παίζουν αγώνες κατάταξης, δηλαδή θα τρέχουν το στίβο μάχης, ο καθένας μόνος του, και θα χρονομετρούνται. Οι δύο παίκτες που θα έχουν τους καλύτερους χρόνους θα χρίζονται αρχηγοί και θα επιλέγουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα.

Μέσα στις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Λιανός είναι και ότι οι δύο ομάδες που θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα θα παλεύουν για τρεις Ασυλίες και όχι για δύο.

Μετά τους αγώνες κατάταξης αρχηγοί της εβδομάδας αναδείχθηκαν ο Στάθης Σχίζας που διάλεξε πρώτος έχοντας κάνει 43″ και ο Νίκος Γιάννης με 47″.

Ο Στάθης Σχίζας διατήρησε την κόκκινη μπαντάνα , ενώ επιλέγοντας πρώτος η νέα κόκκινη ομάδα είχε πέντε άτομα έναντι τεσσάρων των μπλε. Συγκεκριμένα επέλεξε στην ομάδα του τη Σταυρούλα, τον Γιώργο Ταλάντσεφ, τη Μαίη και τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ ο Νίκος Γιάννης επέλεξε τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα και τη Βρισηίδα.
Οπότε ουσιαστικά ομάδα άλλαξε μόνο η Σταυρούλα, που από τη μπλε πέρασε στην κόκκινη.

Ο Στάθης εξήγησε τους λόγους της επιλογής του, τονίζοντας πως δεν κινήθηκε με βάση φιλίας, αλλά αγωνιστικά και στρατηγικά.

Οι παίκτες έδειξαν χαρούμενοι με την επιλογή και τις νέες ομάδες στο Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη να δηλώνει πως ήθελε πάρα πολύ να είναι με τον Νίκο Γιάννη και τη Βρισηίδα που πριν λίγη ώρα έκλαιγε να νιώθει ικανοποίηση που παρέμεινε στους Μπλε.

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα οι Μπλε κατάφεραν να νικήσουν έστω και δύσκολα με 6-5, ενώ στο δεύτερο μέρος η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα κάτι που φανερώνει και το 6-1.

Χαρούμενοι που νίκησαν, αλλά και προβληματισμένοι που ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη αλλά τη Σταυρούλα ήταν οι Βρισηίδα και η Ασημίνα, με τον ποδοσφαιριστή να απορεί και αυτός και να αναρωτιέται αν έχει κάτι μαζί του.

Την εξήγηση για το τι έχει πάθει ο Στάθης και δεν επέλεξε τον Άρη, την έδωσε ο ίδιος ο 30χρονος επιχειρηματίας, λέγοντας πως δεν τον ήθελε γιατί έχει έπαρση και ότι δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες που βρισκόταν.

Ο Άρης πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα αφού η ομάδα του νίκησε ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο και απόλαυσε φαγητό, Playstation και μασάζ σε μια βίλα.

Σαν να μην έφτανε το ένα έπαθλο για τους Μπλε, κατάφεραν και νίκησαν τους Κόκκινους και στο παιχνίδι ερωτήσεων της Καραϊβικής και έκλεισαν την ημέρα τους τρώγοντας και το γλυκάκι τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση