HomeHL-LifestyleSurvivor: Οι αγώνες κατάταξης και οι αρχηγοί των νέων ομάδων

Survivor: Οι αγώνες κατάταξης και οι αρχηγοί των νέων ομάδων

«Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Survivor, τα δεδομένα αλλάζουν και οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις. Ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο παιχνίδι για 9η φορά και εκτοξεύει πυρά κατά όσων του επιτέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός μιλώντας για τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τους κατηγορεί ότι «μηχανορραφούν και πατούν επί πτωμάτων για να φτάσουν στον τελικό».

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός αφήνει άφωνους τους παίκτες με την ανακοίνωσή του: «Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται. Τουλάχιστον, με την τωρινή τους σύνθεση».

Οι 9 παίκτες παίζουν αγώνες κατάταξης: τρέχουν το στίβο μάχης, ο καθένας μόνος του, και χρονομετρούνται. Οι δύο παίκτες που έχουν τους καλύτερους χρόνους χρίζονται αρχηγοί και επιλέγουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα αυτής της εβδομάδας.

Ποιοι θα τερματίσουν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση; Ποιες θα είναι οι δύο νέες ομάδες που θα διαμορφωθούν; Πώς και πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών;

Δείτε το τρέιλερ

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση