HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 5 Ιουνίου:

Από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στόλοι στις περιοχές του ελαιουργείου Δασκαλάκη και των αρδευτικών Ανδρεαδάκη και Αποστολάκη.

Δευτέρα 6 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην είσοδο του λ.Χερσονήσου, στις περιοχές του πρατηρίου υγρών καυσίμων και της οικίας Κρανιωτάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλια, στην περιοχή έναντι της διακλάδωσης του ξενοδοχείου Ίκαρος.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Κουνάβοι, στην περιοχή της εισόδου του χωριού στο πρατήριο υγρών καυσίμων ,στην περιοχή στην ανηφόρα έναντι του πρατηρίου υγρών καυσίμων και στην περιοχή του κέντρου του χωριού.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Γούρνες Πεδιάδος, στην περιοχή του Δημοτικού Σχολείου.

Τρίτη 7 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Αγάκου μετόχι, στην περιοχή της ταβέρνας Ρούσου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Γενικά στον οικισμό Ανάλληψη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αμμουδάρα, στην παραλία στην περιοχή της ταβέρνας Λωτός.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο δρόμο προς το ΙΤΕ, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Παντελεήμονα.

Από τη 1 έως τις 3.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα Δειλινά στις οδούς Παύλου Μελά από την οδό Νίκης έως την οδό Στρυμώνος και στις οδούς Εργοτέλους,Αρχιπελάγους,Στριμώνος,Πελοπονήσου.

Τετάρτη 8 Ιουνίου:

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στον οικισμό Βαθύπετρο, στις εγκαταστάσεις του Χαλαυριανού φράγματος και της λιμνοδεξαμενής Μαρινάκη.

Πέμπτη 9 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καμηλάρι, στην περιοχή της οικίας Enga Jacob.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πιτσίδια στις περιοχές του καταστήματος Βοζικάκη, της οικίας Σπιθάκη.Στο χωριό Μάταλα, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Ματάλων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Παρασκευή 10 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Γαλιά, στην περιοχή των γεωτρήσεων Στεφανουδάκη και Φραγκιαδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση