HomeHL-WorldΈμερσον της Τότεναμ: Θύμα ληστείας με 29 πυροβολισμούς

Έμερσον της Τότεναμ: Θύμα ληστείας με 29 πυροβολισμούς

Ανταλλάχθηκαν 29 πυροβολισμοί αλλά ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα βρήκε αλώβητος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εφιαλτική βραδιά έζησε στο Σάο Πάολο ο Έμερσον Ρόγιαλ.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Τότεναμ ο οποίος έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα αλλά και ως δανεικός στην Μπέτις είναι στην χώρα του για διακοπές.

Το περασμένο βράδυ ήταν καλεσμένος σε μια εκδήλωση σε κλαμπ της πόλης και όταν βγήκε γύρω στις 03:00 για να πάει προς το αυτοκίνητο του δέχτηκε επίθεση από ένοπλο ο οποίος ήθελε να τον ληστέψει και του είχε στήσει ενέδρα.

Για καλή του τύχη όμως λίγη ώρα πριν και ενώ βγήκε από το κλαμπ ένας αστυνομικός με πολιτικά τον πλησίασε για να του ζητήσει αυτόγραφο και του ζήτησε εάν θέλει να τον συνοδέψει στο αυτοκίνητο.

Έτσι ο διεθνής Βραζιλιάνος σώθηκε από την ληστεία αφού ο αστυνομικός αντάλλαξε 29 πυροβολισμούς με τον επίδοξο ληστή.

«Μετά την αποχώρησή του από μια εκδήλωση, ο φρουρός ασφαλείας που τον αναγνώρισε, ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του και προσφέρθηκε να τον πάει στο αυτοκίνητό του. Τότε ήταν που ο Ρόγιαλ υπέστη την απόπειρα ληστείας, υπό την απειλή όπλου, όπου ο ληστής του ζήτησε το ρολόι του και άλλα προσωπικά αντικείμενα», είπε ο εκπρόσωπος του αμυντικού, Έμερσον Ζουλού, που ήταν μαζί με τον παίκτη την ώρα του συμβάντος.

Ο ληστής ο οποίος πυροβόλησε 17 φορές χτυπήθηκε από σφαίρες στην πλάτη και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης για επέμβαση.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση