HomeHL-9Τεράστιες ουρές εξαιτίας έργων παρά την… αλλαγή του ωραρίου

Τεράστιες ουρές εξαιτίας έργων παρά την… αλλαγή του ωραρίου

Υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να άλλαξε το ωράριο για την εκτέλεση των εργασιών στην λεωφόρο Καζαντζίδη, τον κόμβο της Νέας Αλικαρνασσού, όμως οι ουρές… παρέμειναν.

Μετά την πρωτόγνωρη και απίστευτη ταλαιπωρία και την οργή που προκάλεσε ο σχεδιασμός των συγκεκριμένων έργων την περασμένη Τρίτη στους οδηγούς υπήρξε νεότερη ανακοίνωση από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης για αλλαγή… ωραρίου στις εργασίες.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, από την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα) οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσουν έως και τις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Έτσι και έγινε. Ωστόσο, μία ώρα μετά την έναρξη των εργασιών οι ουρές που σχηματίστηκαν στην λεωφόρο Καζαντζίδη είναι και πάλι τεράστιες. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται και άνδρες της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

erga-kazantzidh3

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως έχει γράψει το cretapost, μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Τρίτη υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα ο οποίος παρήγγειλε  την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το αν προκύπτει το αδίκημα παρακώλησης της συγκοινωνίας εξαιτίας των έργων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση