HomeHL-TOPΣτον Εισαγγελέα ο 49χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι την αδερφή και τον ανιψιό του

Στον Εισαγγελέα ο 49χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι την αδερφή και τον ανιψιό του

Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο 49χρονος που κατηγορείται ότι προκάλεσε το ενδοοικογενειακό επεισόδιο με θύματα την αδερφή και τον ανιψιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν σε δυτική συνοικία του Ηρακλείου χτες το απόγευμα όταν ο 49χρονος φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στην αδερφή και τον ανιψιό του.

Ειδικότερα, ο 49χρονος μετά από έναν έντονο καυγά φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε την 65χρονη αδερφή του και τον 40χρονο ανιψιό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 40χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να περιθάλψουν οι γιατροί τα τραύματα που είχε στα χέρια. Αντίθετα, η 65χρονη φαίνεται να είχε απλές αμυχές στα χέρια και δεν χρειάστηκε η συνδρομή γιατρού.

Μετά το αιματηρό περιστατικό ο 49χρονος έφυγε από το σπίτι αφήνοντας πίσω τους τραυματίες συγγενείς του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν τις έρευνες αναζητώντας τον δράστη.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί του ΑΤ Ηρακλείου κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, ο 49χρονος φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ενώ και στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση