HomeHL-LifestyleΤο δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ – Η Άμπερ Χερντ θα πληρώσει 15 εκατ. δολάρια αποζημίωση για συκοφαντία

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ – Η Άμπερ Χερντ θα πληρώσει 15 εκατ. δολάρια αποζημίωση για συκοφαντία

Η Χερντ κέρδισε μία από τις τρεις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδόθηκε η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ. Λέει ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε σε άρθρο της στην Washington Post, όπου τον κατηγόρησε για κακοποιητική συμπεριφορά  Αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και με κακόβουλο τρόπο.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Με το παραπάνω σκεπτικό, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του διάσημου ηθοποιού, στον οποίο επιδικάστηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Η Χερντ κέρδισε μία από τις τρεις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ κέρδισε μια από τις ανταγωγές της εναντίον του Ντεπ για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και της απονεμήθηκε  το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2020, ο δικηγόρος του Ντεπ, είχε αναφερθεί τρία ξεχωριστά άρθρα της Mail Online σχετικά με τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία κατά του Ντεπ.

Στις πρώτες τις δηλώσεις η Άμπερ Χερντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και κάνει λόγο για οπισθοδρόμηση στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών.

«Οι ένορκοι μου έδωσαν πίσω τη ζωή μου… Η αλήθεια ποτέ δεν χάνεται », ήταν τα πρώτα λόγια του Ντεπ.

 

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση