HomeΕΛΛΑΔΑAegean: Νέο πρόγραμμα υποτροφιών για τους μηχανικούς αεροσκαφών του αύριο

Aegean: Νέο πρόγραμμα υποτροφιών για τους μηχανικούς αεροσκαφών του αύριο

Εκπαίδευση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση για 40 φοιτητές και φοιτήτριες μηχανικούς αεροσκαφών. Η φοίτηση στη Σχολή διαρκεί 24 μήνες και περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε αεροσκάφη, εργαστήρια αλλά και την Τεχνική Βάση της AEGEAN.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Με σταθερό προσανατολισμό στις ανάγκες της νέας γενιάς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για περαιτέρω ανάπτυξη των αερομεταφορών στην Ελλάδα, η AEGEAN σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ακόμη νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών για επαγγέλματα του κλάδου», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 Μετά το πρώτο στην Ελλάδα Πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων πιλότων που μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η AEGEAN ανακοινώνει σήμερα και το πρώτο Πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων μηχανικών αεροσκαφών και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.
 Το  Πρόγραμμα Υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων μηχανικών αεροσκαφών της AEGEAN, σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη σχολή μηχανικών της Olympic Air (Olympic Air Maintenance Training Organization), προσφέρει σε 40 υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της πλήρους εκπαίδευσής τους για την απόκτηση του Επαγγελματικού Πτυχίου Κατηγορίας Β1.1 (Part-66 Aircraft Maintenance License), καλύπτοντας το 50% της αξίας των διδάκτρων που απαιτούνται για τη φοίτησή τους, ενώ παράλληλα διασφαλίζει  και την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η φοίτηση στη Σχολή διαρκεί 24 μήνες και περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε αεροσκάφη, εργαστήρια αλλά και την Τεχνική Βάση της AEGEAN από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και έμπειρα στελέχη της εταιρείας. Αμέσως μετά την επιτυχή φοίτηση και απόκτηση του πτυχίου τους, οι απόφοιτοι θα ενταχθούν στην οικογένεια της AEGEAN για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην Τεχνική Βάση της εταιρείας.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων πραγματοποιείται σε δυο χρονικές περιόδους σε αντιστοιχία με τις δυο περιόδους έναρξης φοίτησης στη σχολή (χειμερινή και εαρινή περίοδος).

aegean

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι νέοι και νέες ονειρεύονται το μέλλον τους ως μηχανικοί αεροσκαφών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της AEGEAN από σήμερα, 1 Ιουνίου μέχρι και 30 Ιουνίου 2022, ώστε να ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από 15 Σεπτεμβρίου έως και 15 Οκτωβρίου 2022 και η έναρξη φοίτησης στη σχολή θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: https://el.about.aegeanair.com/etaireia/programma-ypotrofion-aegean-gia-ekpaideysi-michanikon/

Διαφήμιση
Διαφήμιση