HomeHL-SportsΗ γιορτή ανόδου του Ρούβα στην Α1 ΕΠΣΗ στο ανακαινισμένο γήπεδο του από την Περιφέρεια Κρήτης

Η γιορτή ανόδου του Ρούβα στην Α1 ΕΠΣΗ στο ανακαινισμένο γήπεδο του από την Περιφέρεια Κρήτης

Ευχαριστίες και βράβευση του Περιφερειάρχη για την προσφορά του στο Αθλητισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση του έργου ανακατασκευής του γηπέδου στην Γέργερη εξέφρασαν η Δημοτική Αρχή Γόρτυνας, η Αθλητική ηγεσία της ΕΠΣΗ, παράγοντες και αθλητές του Ρούβα, στην εορταστική εκδήλωση στέψης της τοπικής ομάδας ως πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία και της ανόδου της στην μεγαλύτερη κατηγορία Α1της ΕΠΣΗ.

Η εκδήλωση έγινε σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της ΕΠΣΗ της ομάδας του Ρούβα, ενώ προηγήθηκε η τέλεση Αγιασμού για την επαναλειτουργία του -ανακαινισμένου γηπέδου παρόντων του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Εφης Κουτεντάκη, του Δημάρχου Γόρτυνας Λευτέρη Κοκολάκη, του Προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, θεσμικών εκπροσώπων της περιοχής, του προεδρείου-αθλητών της ομάδας και κατοίκων.

gipedo-rouva-1

Όλοι οι συμμετέχοντες ευχήθηκαν συγχαρητήρια και καλή πορεία στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ρούβα, ενώ ο πρόεδρος της Μανόλης Μουζουράκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μανιαδάκης, βράβευσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Αρναουτάκης με την καταγόμενη από τη Γέργερη Αντιπεριφερειάρχη Εφη Κουτεντάκη, η οποία και τον ευχαρίστησε θερμά για την συνεχή στήριξη του σε όλα τα ζητήματα. Παράλληλα τόνισε την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια της ανακατασκευής του γηπέδου της Γέργερης που είχε υποστεί καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα το 2018 και που τώρα η ομάδα επέστρεψε στη φυσική της έδρα, στο σπίτι της.

gipedo-rouva-7

Επίσης τις δημόσιες ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη για την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια και την στήριξη του στον Αθλητισμό, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας Λευτέρης Κοκολάκης, ο Αντιπρόεδρος του Ρούβα Γιάννης Μανιαδάκης, ο π. Πρόεδρος Μανόλης Κουτεντάκης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου οποίος μάλιστα πρόσθεσε, ότι, «είναι ευτύχημα για την Κρήτη που ο κ. Αρναουτάκης είναι Περιφερειάρχης και εγώ νιώθω ευλογημένος που συνεργαζόμαστε άψογα και στηρίζει έμπρακτα τον Αθλητισμό στο νησί».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμο, την ΕΠΣΗ, την τοπική ομάδα για την συνεργασία, δίδοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ρούβα, στους αθλητές, το προεδρείο, στον προπονητή και σε όλους τους νυν και πρώην παράγοντες της ομάδας.

gipedo-rouva-3

Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης συνεργάζεται με τους φορείς, τα σωματεία και ενισχύει τον Αθλητισμό, την νεολαία μας, με έργα και δράσεις.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ρούβα στη μεγαλύτερη κατηγορία ΕΠΣΗ, όπως επίσης ευχήθηκε να είναι καλορίζικο και χωρίς τραυματισμούς το ανακαινισμένο γήπεδο, η έδρα του Ρούβα.

Η ομάδα του Ρούβα μετά την βράβευση του Περιφερειάρχη, βράβευσε για την στήριξη του τοπικού σωματείου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ και τον Δήμαρχο Γόρτυνας, οι οποίοι και ανταπέδωσαν ευχαριστίες για την τιμητική διάκριση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση