HomeHL-GreeceΙωάννινα: Αγωνία για τον φοιτητή που έπεσε από τον 3ο όροφο σε πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη

Ιωάννινα: Αγωνία για τον φοιτητή που έπεσε από τον 3ο όροφο σε πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη

Συγκλονισμένη είναι η φοιτητική κοινότητα Ιωαννίνων από το ατύχημα που συνέβη στον χώρο των φοιτητικών εστιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 21χρονος φοιτητής νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, κυρίως κατάγματα, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, καθώς έπεσε από εξωτερική σκάλα 3oυ ορόφου στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 3 το πρωί όταν μια φοιτήτρια η οποία επέστρεφε στο διαμέρισμα της είδε πεσμένο και βαριά τραυματισμένο έναν συμφοιτητή της.

Αμέσως η κοπέλα κάλεσε σε βοήθεια κι άλλους συμφοιτητές της οι οποίοι εκείνη την στιγμή έκαναν πάρτι ενώ ταυτόχρονα κάλεσε και το ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος φοιτητής 21ετών ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο οποίος βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό και σπεύδει πίσω στα Ιωάννινα προκειμένου να βοηθήσει τις Αρχές στην έρευνα τους για το πως συνέβη το ατύχημα.

«Έγινε ένα ατύχημα στην πανεπιστημιακής Κοινότητα. Έχουμε έναν φοιτητή ο οποίος έχει πέσει από τις φοιτητικές κατοικίες και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εγώ βρίσκομαι καθοδόν για τα Ιωάννινα και να δω από κοντά το ατυχές περιστατικό. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και βρίσκονται στην προανάκριση, δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο. Αυτοί οι οποίοι μένουν στις φοιτητικές εστίες δεν ζητούν άδεια για το αν θα κάνουν πάρτι ή κάποιες δραστηριότητες. Ο 21χρονος φοιτητής φοιτά στο Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου μας. Ας ευχηθούμε να γίνει καλά το παιδί» είπε ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού είναι συντετριμμένοι και στέκονται στο πλευρό του μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο παιδί τους.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση