HomeΚΡΗΤΗΤο Μουσείο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης

Το Μουσείο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Μουσείο Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκε την Παρασκευή μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Κατά την συνάντηση που έγινε παρουσία της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου κ. Χρύσας Σοφιανού, της Αρχιτέκτονας κ. Δάφνης Χρονάκη, της τμηματάρχου συντήρησης αρχαιοτήτων κ. Κλειώ Ζερβάκη, του ειδικού συμβούλου του Περιφερειάρχη κ. Γ. Τζωράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γ. Γουλιδάκη καθώς και στελεχών της Εφορείας, εξετάστηκαν κυρίως ζητήματα που αφορούν στην ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του Μουσείου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, κατά την συνάντηση, δόθηκε η δυνατότητα, να εξεταστούν θέματα, αναφορικά με την ολοκλήρωση και παράδοση μέχρι το καλοκαίρι του 2023 της νέας πτέρυγας του Μουσείου.

Όπως έκανε γνωστό, η εργολαβία της απόκτησης – τοποθέτησης προθηκών προχωρά με κανονικούς ρυθμούς, παρ όλα τα προβλήματα των εργολάβων που εξελίσσονται αυτήν την στιγμή.

Ευελπιστούμε – πρόσθεσε- με την συνδρομή του Περιφερειάρχη, να δοθούν άμεσες λύσεις σε θέματα που ιεραρχεί, μελετά και προτείνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, τα οποία πολλαπλώς όχι μόνο το Λασίθι, αλλά και συνολικά την Κρήτη.
20220527_133635

Διαφήμιση
Διαφήμιση