HomeΕΛΛΑΔΑΠύργος: Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο – Νέες έρευνες από την ΕΜΑΚ

Πύργος: Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο – Νέες έρευνες από την ΕΜΑΚ

Έχει εξαφανιστεί από τις 4 Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του Θύμιου Μπουγά, από τον Πύργο. Ο 40χρονος έχει εξαφανιστεί από τις 4 Μαΐου, μετά την άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε στο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο από μια ομάδα… νταήδων που του είχαν κάνει τη ζωή-κόλαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πατρίς, παρά τις πληροφορίες που όλο αυτό το διάστημα έχουν φτάσει στη Γραμμή Ζωής “Silver Alert” και θέλουν τον Θύμιο να κυκλοφορεί σε περιοχές του Πειραιά, οι Αρχές αλλά και εθελοντές, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Σήμερα, έφτασε στον Πύργο εκ νέου κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που πραγματοποιεί από νωρίς το μεσημέρι νέες έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στην περιοχή γύρω από το σπίτι του Θύμιου, με τις Αρχές να “οργώνουν” στην κυριολεξία την περιοχή.

Μέχρι και αυτή την ώρα, τόσο η 6η ΕΜΑΚ, όσο και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το παραμικρό στοιχείο που, ίσως να βοηθούσε στον εντοπισμό του Θύμιου. Της επιχείρησης ηγούνταν οι Υπαρχιπυροσβέστες Γιάννης Παπαλαμπρόπουλος και Νίκος Παπακωνσταντινόπουλος, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση