HomeHL-9Στον Πειραιά ο 41χρονος που εξαφανίστηκε από τον Πύργο – Συνεχίζεται το θρίλερ

Στον Πειραιά ο 41χρονος που εξαφανίστηκε από τον Πύργο – Συνεχίζεται το θρίλερ

Όλα τα νεότερα στοιχεία της υπόθεσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 41χρονου άνδρα από τον Πύργο Μονοφατσίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, μετά τη δημοσιοποίηση και την έκταση που έλαβε η υπόθεση, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο εν λόγω άνδρας ταξίδευε την ημέρα της εξαφάνισης του με πλοίο από το Ηράκλειο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο 41χρονος έφτασε ασφαλής και αποβιβάστηκε κανονικά στον Πειραιά και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος έφυγε από το σπίτι του στον Πύργο Μονοφατσίου νωρίς το πρωί της 22ας Μαΐου χωρίς να ενημερώσει τα οικεία του πρόσωπα πού πηγαίνει.

Οι γονείς του (καθώς φέρεται να είναι ανύπανδρος) αφού περίμεναν καρτερικά μερικές ημέρες την επιστροφή του στο σπίτι, μόλις χτες (26/5) ενημέρωσαν την αστυνομία για την εξαφάνιση, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βρέθηκε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του 41χρονου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι γονείς, από την πλευρά τους, έχουν υποψίες ότι ενδεχομένως ο γιος τους να βρίσκεται σε ταξίδι χωρίς να τους έχει πρωτύτερα ενημερώσει ωστόσο ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα ο πατέρας να μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσε την εξαφάνιση.

Πλέον η αστυνομία διεξάγει επισταμένη έρευνα σε όλα τα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ο 41χρονος.

κεντρική φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση