HomeΕΛΛΑΔΑΦρίκη για 35χρονη: Την απήγαγε, τη βίασε και την εξέδωσε

Φρίκη για 35χρονη: Την απήγαγε, τη βίασε και την εξέδωσε

Στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδιανόητα είναι όσα έζησε μία 35χρονη γυναίκα στα χέρια ενός 41χρονου, στη Θεσσαλονίκη. Με το πρόσχημα ότι θα της βρει δουλειά και σπίτι, στις 23/5/22 η 35χρονη συνάντησε τον 41χρονο και πήγαν μαζί στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.

Εκεί με την απειλή όπλου ο 41χρονος την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Όμως, το αρρωστημένο του μυαλό δεν σταμάτησε εκεί! Εξέδωσε, την 35χρονη έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο.

Οι συντονισμένες και άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 41χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, παράνομης κατακράτησης, εμπορίας ανθρώπων, βιασμού, βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, παράνομης οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Το μεσημέρι της Τρίτης (24-05-2022) πραγματοποιήθηκε καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση 35χρονης γυναίκας από άγνωστο άντρα.

Άμεσα, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες, χθες εντοπίσθηκε στην περιοχή της Περαίας και απελευθερώθηκε η 35χρονη και συνελήφθη ο 41χρονος δράστης.

Σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica» με προσαρτημένο γεμιστήρα με (9) πλαστικά σφαιρίδια, μικροποσότητα κάνναβης και (1) συσκευή κονιορτοποίησης (τρίφτης) με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Thestival.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση