HomeHL-9Τεράστιο θέμα με τους εργάτες γης – Ζητούν άμεση λύση οι αγρότες

Τεράστιο θέμα με τους εργάτες γης – Ζητούν άμεση λύση οι αγρότες

Γενική συνέλευση στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη προσέλευση αγροτών, από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου με μοναδικό θέμα τους Εργάτες Γης.

Εκατοντάδες αγρότες προσήλθαν για να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος σ αυτό το σημαντικό ζήτημα.

Οι αγρότες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνέλευσης, ενημερώθηκαν αναλυτικά για την υφιστάμενη κατάσταση στην νομοθεσία τον Εργατών Γης και στη συνέχεια είχαν δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους αλλά κυρίως την αγωνία τους για την επόμενη μέρα.

Κοινές διαπιστώσεις όλων των παρευρισκομένων όπου τελικά εγκρίθηκαν και ως αποφάσεις της γενικής συνέλευσης ήταν τα εξής:

α) Αποκλειστική ευθύνη για την δεδομένη κατάσταση σήμερα έχουν οι κυβερνητικοί χειρισμοί έως τώρα.
β) Η λύση στο ζήτημα είναι αποκλειστική υπόθεση του ίδιου του Πρωθυπουργού ο οποίος θα έχει και την τελική ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Οι αγρότες ξεκαθαρίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι είναι πλέον μονόδρομος για τους αγρότες η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΑΓΡΑΝΆΠΑΥΣΗ σε μεγάλο ποσοστό των εκτάσεων, καθώς αν δεν βρεθεί άμεσα λύση για αυτό το ζήτημα, δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσουν την νέα καλλιεργητική περίοδο.
Το αποτέλεσμα που θα είναι η επίσπευση της ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΚΡΙΣΗΣ όπου με κάθε τρόπο προσπαθεί η κυβέρνηση να αποφύγει το τελευταίο διάστημα.

Τα αιτήματα είναι συγκεκριμένα και όπως τονίζουν πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις.

Τέλος ο Eνιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας καλεί όλους τους αγρότες να συνεχίσουν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου και να καταθέτουν αίτηση με τις προβλεπόμενες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση