HomeHL-PsilaΗ Levi’s Strauss & Co φεύγει οριστικά από την Ρωσία έπειτα από 29 χρόνια

Η Levi’s Strauss & Co φεύγει οριστικά από την Ρωσία έπειτα από 29 χρόνια

Η εταιρεία σταμάτησε τις προμήθειες σε εμπόρευμα και πουλάει την επιχείρηση στην Ρωσία, δήλωσαν πηγές στην εφημερίδα Kommersant

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εταιρεία ένδυσης Levi Strauss & Co η οποία ανέστειλε τις δραστηριότητες της στην Ρωσία μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την ρωσική αγορά έπειτα από 29 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, γράφει η εφημερίδα Kommersant επικαλούμενη πηγές.

Η εταιρεία σταμάτησε τις προμήθειες σε εμπόρευμα και πουλάει την επιχείρηση στην Ρωσία, δήλωσαν οι πηγές στην εφημερίδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας από τους πιθανούς αγοραστές των καταστημάτων Levi’s μπορεί να είναι η τουρκική Fiba Holding A.S, οι οποία αναπτύσσει στην Ρωσία τα καταστήματα Gap, Marks & Spencer και Banana Republic, γράφει η ρωσική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πηγές της Kommersant σε δύο μεγάλες on-line πλατφόρμες η Levi’s μετέφερε το εμπόρευμα της για τη νέα σεζόν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ανακοινώνοντας ότι δεν προβλέπονται νέες προμήθειες.

Η Levi’s ανέστειλε τη δραστηριότητα της και τις επενδύσεις στην Ρωσία στις αρχές Μαρτίου εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Εν συνεχεία ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Levi Strauss & Co Τσιπ Μπέργκ δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να επαναλειτουργήσει τα κλειστά της καταστήματα εντός του 2022.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση