HomeΕΛΛΑΔΑΒόλος: Μπαράζ διαρρήξεων σε κτηνιατρεία – Άρπαξαν κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά

Βόλος: Μπαράζ διαρρήξεων σε κτηνιατρεία – Άρπαξαν κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά

Η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τους δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαράζ διαρρήξεων έχει σημειωθεί την τελευταία εβδομάδα σε κτηνιατρεία στον Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonotanews, οι επιτήδειοι «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν σε κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά. Οι διαρρήξεις έχουν γίνει σε κτηνιατρεία στα Παλιά, στον Άνω Βόλο, στην 2ας Νοεμβρίου και στην Ιωάννου Καρτάλη. Οι δύο από τις τέσσερις διαρρήξεις έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ οι ληστές πήραν μαζί τους και τα laptop των κτηνιάτρων.
«Χτυπάνε» για τα φάρμακα

“Κλέψανε πράγματα αξίας από τα κτηνιατρεία όπως υπολογιστές , αλλά φάνηκε καθαρά ότι “χτυπάνε” για τα φάρμακα. Εμείς χρησιμοποιούμε κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά καθημερινά. Άδειασαν τα κτηνιατρεία από τα φάρμακα. Για όποιον δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει ο κίνδυνος είναι τεράστιος ” δήλωσε στην ίδια πηγή, o πρόεδρος των κτηνιάτρων του Νομού Μαγνησίας κ. Παύλος Σταμόπουλος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στο Magnesianews.gr, σποραδικά ανά τα χρόνια έχουν καταγραφεί διαρρήξεις σε κτηνιατρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που σε λίγες ημέρες άγνωστοι «ανοίγουν» τέσσερα κτηνιατρεία της πόλης.

«Προφανώς έχουν λίγα λεπτά στη διάθεσή τους και παίρνουν ό,τι φάρμακο βρίσκεται μπροστά τους και μετά κάνουν τη διαλογή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμόπουλος, επισημαίνοντας πως οι διαρρήξεις γίνονται τις βραδινές ώρες και οι κτηνίατροι, βλέπουν την επόμενη ημέρα το πρωί τα ιατρεία τους «άνω- κάτω».

Τις διαρρήξεις οι κτηνίατροι τις έχουν δηλώσει στην Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τους δράστες.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση