HomeHL-TOPΟ καιρός τρελάθηκε: 33άρια με τοπικές βροχές

Ο καιρός τρελάθηκε: 33άρια με τοπικές βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δικά του συνεχίζει να κάνει ο καιρός, αφού παρά το γεγονός ότι ζεσταίνει ακόμη περισσότερο, σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ακόμη και χαλάζι.

Πάντως, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, την ώρα που ο πρώτος σημαντικός καύσωνας βρίσκεται προ των πυλών, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Συγκεκριμένα, όπως προβλέπει η ΕΜΥ, σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 14 έως 30 με 33 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 17 έως 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Κρήτη

Σε συνεχή κλοιό καύσωνα βρίσκεται η νοτιοδυτική και δυτική Ευρώπη,με τις θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών να καταρρίπτουν ρεκόρ πολλών ετών.
Για την περιοχή μας την νέα εβδομάδα περιμένουνε ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας από την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη, σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο 24ωρο στο νησί μας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 14 και 27 βαθμών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση