HomeHL-GreeceΣυνέδριο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Πρέπει να αποδείξουμε ότι αλλάξαμε

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Πρέπει να αποδείξουμε ότι αλλάξαμε

Προσκλητήριο σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, αποκλείοντας όμως τους «γενίτσαρους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα για την επόμενη ημέρα του κόμματος μετά την ολοκλήρωση του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έστειλε με τη δευτερολογία του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του κόμματος, απηύθυνε κάλεσμα από το βήμα σε όλα τα στελέχη του κόμματος, αλλά και σε όσα έφυγαν από το κόμμα λόγω λανθασμένων συμπεριφορών ή πολιτικών να επιστρέψουν. «Έκλεισε» όμως την πόρτα στα στελέχη που όπως είπε, «σε όσους εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για μια καρέκλα και με πυξίδα την εξουσιομανία, χτυπώντας το ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν θα έχουν καμία θέση στο κόμμα».


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας που αποτελείται από ενότητα, αυτόνομη πολιτική και ήθος. Υπογράμμισε ότι χτίζεται νέα σχέση με τους πολίτες, ενώ φάνηκε σίγουρος για την νίκη στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν. Ευχαρίστησε τους πολίτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες τον Δεκέμβριο αλλά και αυτές που έγιναν πριν από λίγες ημέρες. Είπε πως ήταν μια έκπληξη η συμμετοχή των πολιτών και κάτι που δεν αναμενόταν έναν χρόνο πριν και αυτό ακριβώς δίνει μια νέα ώθηση και δυναμική στο κόμμα.

«Είμαστε στην απέναντι όχθη από αυτούς που μας καλούν σε προοδευτικά μέτωπα, αλλά όταν κέρδισαν το 2015, έλεγαν ότι κέρδισαν την κυβέρνηση, δείχνοντας ποια είναι η θέση τους η αξιακή και ποιος ο σεβασμός του στο κ

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση