HomeΕΛΛΑΔΑΔίκη Λιγνάδη: Απορρίφθηκε η παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας του τρίτου άνδρα

Δίκη Λιγνάδη: Απορρίφθηκε η παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας του τρίτου άνδρα

Τι αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να μη γίνει δεκτή η παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας του τρίτου άνδρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας. Το Δικαστήριο κάνοντας δεκτή και την πρόταση του εισαγγελέα απέβαλε τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί Γιάννη Βλάχο, καθώς ο καταγγέλλων δεν προσήλθε στη δικαστική αίθουσα για να επιβεβαιώσει το e-mail με το οποίο τον ορίζει ως νομικό του παραστάτη, αν και έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.

Νωρίτερα, εξετάστηκε από την Πολιτική Αγωγή ο τέταρτος άνδρας που καταγγέλλει τον Δ. Λιγνάδη για βιασμό του.

Πολιτική Αγωγή: Σας ήθελε για καθαρίστρια; Για σεξουαλικό παιχνίδι, για βοηθό στις οντισιόν; Γιατί σας ήθελε; Για συγκάτοικο; Να μαγειρεύετε;

Μάρτυρας: Δεν υπήρξε αντάλλαγμα, ο άνθρωπος αυτός στην αρχή ήταν ευγενικός απέναντί μου. Δεν φαινόταν να θέλει ανταλλάγματα. Άλλαξε μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Μετά από αυτό η αίσθηση ήταν ότι κυριαρχούσε πάνω μου.

 «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα»

Ο μάρτυρας επανέλαβε αρκετές φορές στην κατάθεσή του πως ένιωθε ενοχή. «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα», ενώ υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος ήθελε να επιβεβαιωθεί με τον τρόπο που του επιβαλλόταν.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση