HomeHL-LifestyleΖιζέλ Μπούντχεν: «Φαινόταν ότι είχα τα πάντα στα 22 μου κι εγώ ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο»

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Φαινόταν ότι είχα τα πάντα στα 22 μου κι εγώ ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο»

Το σούπερ μόντελ παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το διάσημο σούπερ μόντελ των ’90ς,  Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η γυναίκα που μεσουράνησε στις πασαρέλες σε ολόκληρο τον κόσμο, μίλησε στη βρετανική Vogue και δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλα, το μόντελινγκ, τις επιτυχίες της, τον γάμο με τον Τομ Μπρέιντι, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, που έζησε, ενώ ήταν μόλις 20 ετών.

Όπως είπε αρχικά, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα για εκείνη. «Προς τα έξω φαινόταν ότι έχω τα πάντα κι ας ήμουν μόλις 22 ετών. Μέσα μου όμως, ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο», αναφέρει η Ζιζέλ Μπούντχεν.

Το άγχος την είχε εξαντλήσει και οι κρίσεις πανικού ήταν πλέον, κομμάτι της καθημερινότητάς της, όπως αναφέρει. Η οριακή αυτή κατάσταση διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο.

«Ξεκινούσα τη μέρα μου με ένα Frappuccino με γεύση μόκας και σαντιγί και τρία τσιγάρα. Και έκλεινα το κάθε μου βράδυ, με ένα μπουκάλι κρασί. Φανταστείτε τι έκανε αυτό στο μυαλό μου», δήλωσε το μοντέλο για τη «σκοτεινή» αυτή περίοδο της ζωής της.

Προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει την ποιότητα της ζωής της, η καλλονή ζήτησε τη βοήθεια ενός ομοιοπαθητικού, ο οποίος της πρότεινε να ακολουθήσει μία μέθοδο αποτοξίνωσης από τα πάντα. Όχι ζάχαρη, δημητριακά, γαλακτοκομικά, καφεΐνη, αλκοόλ και τσιγάρα.

Τα μοναδικά πράγματα που μπορούσε να καταναλώσει ήταν λαχανικά, ξηροί καρποί και πολύ μικρές ποσότητες άπαχου κρέατος. Η στέρηση αυτή όμως, της δημιούργησε έντονα συμπτώματα. «Είχα τις χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου. Τον θυμάμαι να μου λέει «θες να ζήσεις;». Ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω υγιής. Τρεις μήνες αργότερα, τα συμπτώματα της στέρησης είχαν σχεδόν εξαφανιστεί», δήλωσε το μοντέλο, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως μέχρι και σήμερα, ακολουθεί τη συγκεκριμένη «συνταγή αποτοξίνωσης», ανά διαστήματα.

«Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα στα σαράντα μου παρά στα 20 μου. Και όχι μόνο σωματικά… Όλοι λένε ότι η ζωή τελειώνει στα 40. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ξεκινάει», τόνισε.

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ ανέφερε πως «χρειάστηκε πολλή δουλειά», για να παραμείνουν ευτυχισμένοι μέχρι και σήμερα.

«Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τομ εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τομ εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου», είπε χαρακτηριστικά η Ζιζέλ για τον σύζυγό της και θρύλο του NFL.

Αυτό συνέβη και με τη γέννηση των παιδιών τους, που επέλεξε η Ζιζέλ να γίνει στο σπίτι τους, αντί σε μαιευτήριο. Όπως είπε το μοντέλο, η ίδια πήρε την απόφαση να γεννήσει εκεί, με τον σύζυγό της να είναι αρνητικός στην αρχή, φοβούμενος για την υγεία της ίδιας και του παιδιού.

«Θυμάμαι ότι στην αρχή δεν είχε ιδέα τι είναι ο τοκετός στο σπίτι. Μου έλεγε να μην το κάνω, γιατί θα πεθάνω. Τελικά, τον έπεισα να κάνει μια μικρή έρευνα και συμφώνησε. Έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και θα αποφασίσω εγώ το πώς θα γεννήσω», τόνισε η Ζιζέλ.

Με την πάροδο των χρόνων, το μοντέλο βοήθησε τον σύζυγό της να εξελίξει τον τρόπο, με τον οποίο σκέφτεται. «Δεν είναι το άτομο που βουτάει βαθιά σε κάτι ή ερευνά τη ζωή. Εγώ πάλι, είμαι έτσι. Αλλά με τον καιρό, βρήκαμε τις ισορροπίες μας», κατέληξε για τον αγαπημένο της.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση