HomeHL-9Γιάννης Οικονόμου: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Γιάννης Οικονόμου: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις και την προσπάθεια για ολοκλήρωση μεγάλων έργων», υποστηρίζει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός πραγματικότητας». Αυτό επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, με αφορμή δημοσιεύματα περί πρόωρων καλπών το φθινόπωρο.

Μέχρι τότε, όπως είπε, «η κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις και την προσπάθεια για ολοκλήρωση μεγάλων έργων. Έχουμε πολλή δουλειά για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ο πρωθυπουργός τότε θα ζητήσει καθαρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση και αυτοδύναμη Ελλάδα».

Για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, σημείωσε ότι «η παρουσία του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον ανέδειξε μια Ελλάδα που έχει επιστρέψει δυναμικά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ανέδειξε το πρόσωπο μιας σύγχρονης δημοκρατίας που είναι παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου».
Ερωτηθείς για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ξεκινά σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Τα συνέδρια των κομμάτων αποτελούν σημαντικές εσωκομματικές διαδικασίες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η ΝΔ, με βάση τη δουλειά της, χωρίς να θεωρεί δεδομένο κανέναν ψηφοφόρο, θα ζητήσει από τους πολίτες να συγκρίνουν την Ελλάδα του σήμερα με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Τσίπρα, του κ. Καμμένου και του κ. Βαρουφάκη».

Για τις αντιδράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού, σε σχέση με τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία για τα ιδρύματα, ο κ. Οικονόμου είπε ότι «αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση είναι να φτιάξει ένα πλαίσιο με κανόνες για ιδρύματα και φορείς για την προστασία των παιδιών, για να διασφαλίζονται καλύτερες συνθήκες, για να κλείσει κάθε περιθώριο κακοποίησης παιδιών και για τις προϋποθέσεις για γρήγορη αποϊδρυματοποίηση των παιδιών.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές με το Χαμόγελο του Παιδιού, μια οργάνωση με μεγάλη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, που θα διευθετηθούν και δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση