HomeHL-LifestyleΡιάνα: Γέννησε το πρώτο της παιδί

Ριάνα: Γέννησε το πρώτο της παιδί

Υποδέχτηκαν πριν μερικές ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ριάνα έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η διάσημη ποπ σταρ έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε πρώτο το TMZ. Η 34χρονη τραγουδίστρια ωστόσο, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη γέννηση του γιου της, ενώ κατά το ΤΜΖ, δεν υπάρχει ακόμη είδηση, ούτε σχετικά με το όνομα του μωρού.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ριάνα, ήταν στις 9 Μαΐου όταν έβγαινε από ιταλικό εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο με τον ράπερ.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα ήταν η χαρά των παπαράτσι, αφού με τις στυλιστικές της επιλογές, μαγνήτιζε κάθε φορά τα βλέματα όλων. Στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue, πέρασε το δικό της μήνυμα και αυτό δεν ήταν άλλο, από το γεγονός ότι μία γυναίκα δεν χάνει τη σεξουαλικότητά της, όταν γίνεται μητέρα.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είχε δηλώσει η τότε εγκυμονούσα Ριάνα.

Στη συνέντευξη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγαπημένο της, ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

«Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο», ανέφερε.

Όσο για το μωρό τους, ανέφερε πως δεν σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια, αλλά ούτε το απέφυγαν.

«Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας», δήλωσε.

Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», είχε πει.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση