HomeHL-9Γονείς Γιακουμάκη: “Ο θάνατος του Βαγγέλη μας δεν έγινε φάρος για την κοινωνία”

Γονείς Γιακουμάκη: “Ο θάνατος του Βαγγέλη μας δεν έγινε φάρος για την κοινωνία”

Τα σπαρακτικά λόγια για τον χαμό του 14χρονου Μάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επτά χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού τους, παίρνουν θέση για την υπόθεση του θανάτου του 14χρονου Μάκη στα Κάτω Πατήσια. Τα λόγια τους ραγίζουν καρδιές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του μετά το ανελέητο bullying που υπέστη στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους που άλλο ένα παιδί φέρεται να έπεσε θύμα bullying.

“Πιστεύαμε ότι τα βασανιστήρια που έγιναν στον Βαγγέλη μας, βασανιστήρια για τα οποία, όπως γνωρίζετε, καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι, αλλά και ο θάνατος του παιδιού μας, θα ήταν αποτρεπτικά από το να ακούσουμε ξανά για βασανιστήρια σε άλλα παιδιά. Δυστυχώς, ο θάνατος του Βαγγέλη μας δεν έγινε φάρος για την κοινωνία μας”, είπαν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Επτά χρόνια και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Βαγγέλη μας νιώθουμε θλίψη που διαπιστώνουμε ότι η κοινωνία μας επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία. Ας αναλογιστούν αυτοί που πρέπει, ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά που συμβαίνουν”, σημείωσαν.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση