HomeHL-SportsΟΦΗ: Τα 2+1 «διαζύγια» και ο Φαν Ντάινεν

ΟΦΗ: Τα 2+1 «διαζύγια» και ο Φαν Ντάινεν

Καστάνιος και Σελίμοβιτς έχουν αποχωρήσει και επισήμως, το ίδιο θα γίνει άμεσα με τον Κοροβέση, την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ θα ψάξει να βρει λύση με τον Μάικ φαν Ντάινεν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λουκ Καστάνιος και Βαχίντ Σελίμοβιτς έχουν αποτελέσει παρελθόν και τυπικά για τον ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός φορ μετά από 24 συμμετοχές σημείωσε μόλις τρία γκολ, δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα και έφυγε.

Από την πλευρά του ο μεσοαμυντικός από το Λουξεμβούργο έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ μετά από 30 συμμετοχές την τελευταία διετία (ένα γκολ, δέκα κίτρινες, μία κόκκινη).

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Νίκος Κοροβέσης, για τον οποίο εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Μετά από 109 συμμετοχές, ο Χαλκιδαίος αριστερός μπακ – χαφ θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν είναι μόνο αυτοί που θα αποχωρήσουν από τον ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός, Μάικ φαν Ντάινεν, αυτόν τον ένα χρόνο που έμεινε στο κλαμπ του Ηρακλείου απέδειξε ότι δεν είναι ο ποδοσφαριστής που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Έκανε 21 συμμετοχές και παρότι η δουλειά του είναι να βάζει γκολ, ή τουλάχιστον να βοηθά στο σκοράρισμα, δεν βοήθησε κάτι από τα δύο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 30χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, επομένως θα πρέπει να αναζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση