HomeΕΛΛΑΔΑΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι απαντά στους γονείς της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι απαντά στους γονείς της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Η οικογένεια της εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις Φιλιππίνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιδικίας, θα γίνει ό,τι είναι καλύτερο για το παιδί, δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι οι γονείς της Καρολάιν θα κινήσουν τις νομικές διαδικασίες, ώστε να αλλάξουν το επίθετο της μικρής Λυδίας. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά 24ωρα, ο πιλότος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια, 11 χρόνια και 6 μήνες για τη δολοφονία της 19χρονης στη μεζονέτα όπου διέμεναν με το κοριτσάκι τους, στα Γλυκά Νερά, για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας, καθώς και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ψευδούς καταγγελίας.

Ο συζυγοκτόνος θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τη φυλακή ότι αυτοβούλως έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος, είτε για επικοινωνία είτε για επιμέλεια του παιδιού, ότι δεν θέλει να διαφωνήσει ή να αντιδικήσει με τους γονείς της Καρολάιν και ότι θα συμφωνήσει με ο,τιδήποτε είναι καλό για το παιδί, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Αντικειμενικά είναι ένα γεγονός αρκετά στενάχωρο, γιατί πέρα από τα αδικήματα έχουμε την τιμωρία και όλα αυτά. Είναι σίγουρα ένας πατέρας, ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω ότι και σε επίπεδο συνηγόρου έχει εκδοθεί μία απόφαση που είναι απολύτως σεβαστή σχετικά με το δικαίωμα της επικοινωνίας. Ό,τι γίνεται, γίνεται για το καλό του παιδιού. Αυτό μπορώ να πω. Σίγουρα είναι ένα γεγονός το οποίο είναι στενάχωρο. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία διάθεση δικαστικής διαμάχης” τόνισε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, είπε μεταξύ άλλων στην Dailymail ότι “τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της”.

Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις Φιλιππίνες, χώρα καταγωγής της μητέρας της.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση