HomeΕΛΛΑΔΑΓεωργία Μπίκα: «Θα παλέψω και θα τα καταφέρω», λέει μετά την πρόταση της εισαγγελέως

Γεωργία Μπίκα: «Θα παλέψω και θα τα καταφέρω», λέει μετά την πρόταση της εισαγγελέως

Η αντίδρασή της μέσω social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορουμένου για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη έκανε μία νέα σχετική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τονίζει πως «δεν έχει τίποτα άλλο για να χάσει», οπότε θα συνεχίσει να «παλεύει για τα όνειρά της και την ψυχή της».

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψευδή την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου, δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια «βρωμιά» της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπληρώνει: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα… Υπάρχει κάτι όμως που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση