HomeΕΛΛΑΔΑΔικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Η μητέρα της δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Η μητέρα της δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της

Τι είπε ο Αθανάσιος Χαρμάνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα της Καρολάιν δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της, σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 19χρονης που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, μέσα στο σπίτι, όπου διέμεναν με το κοριτσάκι τους, στα Γλυκά Νερά. Την επομένη της καταδίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε ισόβια κάθειρξη, 11 έτη και 6 μήνες, ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης υπογραμμίζει ότι όταν ο συζυγοκτόνος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου, “ήταν παγερός, όπως ήταν παγερός όταν έπνιγε τη γυναίκα του”.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Χαρμάνης τόνισε ότι οι ποινές είναι οι ανώτατες που προβλέπονται από τον νόμο, ενώ έκανε γνωστό ότι, εάν μείνει η απόφαση και στο εφετείο θα αποφυλακιστεί σε 19 χρόνια. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο κατηγορούμενος θα ασκήσει έφεση.

Σχετικά με την οικογένεια της 19χρονης, είπε ότι θεώρησε ότι είναι μια δίκαιη απόφαση, ενώ υπάρχει μια ψυχική ανακούφιση. “Μην ξεχνάτε ότι η μητέρα της Καρολάιν έγινε ξανά μητέρα στα 60 της και έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της με το θέμα της Λυδίας” σχολίασε ο κ. Χαρμάνης.

Γνωστοποίησε στη συνέχεια, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προτίθεται να συναντήσει την κόρη του, όταν αποφυλακιστεί. “Πόσο ολέθρια θα είναι αυτή η συνάντηση για τη Λυδία μετά από χρόνια. Θα είναι βέβαια δική της απόφαση αν θα συναντήσει τον πατέρα που σκότωσε τη μητέρα της”, είπε και σχολίασε ότι οι ειδικοί συνιστούν να αποφευχθεί.

Μπορεί να υπάρχει ανακούφιση, αλλά αναμοχλεύονται οι μνήμες, τόνισε αναφερόμενος στη μητέρα της Καρολάιν και πρόσθεσε: “δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της”. Σημείωσε, δε, ότι όταν ο Αναγνωστόπουλος άκουσε την ποινή η αντίδρασή του ήταν η ίδια με εκείνου που άκουσε μια ποινή φυλάκισης 10 ημερών με αναστολή. “Ήταν παγερός όπως ήταν όταν έπνιγε τη γυναίκα του”, είπε χαρακτηριστικά.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση