HomeHL-GreeceΓλυκά Νερά: Συγκλονίζει η Ελένη Μυλωνοπούλου για την Καρολάιν και το “μεγαλείο ψυχής της”

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η Ελένη Μυλωνοπούλου για την Καρολάιν και το “μεγαλείο ψυχής της”

Τι θα έλεγε στην μικρή Λυδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκινούν τα λόγια της Ελένης Μυλωνοπούλου για την αδικοχαμένη Καρολάιν, λίγες ώρες έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της άτυχης νεαρής μητέρας και τον καταδίκασε συνολικά σε ισόβια, 11 χρόνια και 6 μήνες.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, που ήταν ένα από τα πρόσωπα-“κλειδιά” ώστε να ξετυλιχτεί το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πολύκροτη υπόθεση.

Ερωτηθείσα για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, και εάν αυτή μπορεί να αποτελεί δικαίωση για την Καρολάιν, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε: “επέφερε την δικαίωση και την κάθαρση, δικαίωση και ανάπαυση για την ψυχή της”. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει, όπως εξήγησε: “Γιατί η κοπέλα αυτή δεν θα μπορέσει να δει ξανά το φως του ήλιου, να δει ξανά το παιδί της, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Η κοπέλα αυτή, αυτή τη στιγμή, είναι μέσα σε έναν τάφο”.

Κληθείσα να απαντήσει σε ερώτημα σχετικά με τις αντιδράσεις που είχε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της δίκης, η κ. Μυλωνονοπούλου σχολίασε ότι ο συζυγοκτόνος “φοβόταν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο που φόβιζε τον Αναγνωστόπουλο, διότι ήταν ακριβώς αυτό που είχε αντικρούσει το θέατρό του. Τα ασύστολα ψεύδη του, τη διαστρέβλωση των γεγονότων, την παραποίηση της πραγματικότητας”.

Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: “Δεν έχει ίχνος αισθημάτων και ενσυναίσθησης”

Σχετικά με την “συγγνώμη” που ζήτησε ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, η Ελένη Μυλωνοπούλου ήταν καταπέλτης κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

“Ποια συγγνώμη; Συγγνώμη από τα χείλη του, όταν επί 37 ημέρες κορόιδευε όλον τον κόσμο; Όταν η απολογία του ήταν μια παρωδία, όταν διαστρέβλωσε τα πάντα, όταν αποδόμησε τους πάντες, όταν έπαιξε ένα θέατρο και έφτιαξε ένα σενάριο, όπως ακριβώς αυτός το ήθελε; Ποια συγγνώμη να πιστέψουμε; Που σκότωσε την γυναίκα του, ενώ την ώρα που κοιμόταν; Που πνίγει το κουτάβι του; Έχει αισθήματα αυτός ο άνθρωπος; Ίχνος αισθημάτων και ενσυναίσθησης δεν έχει. Είναι κυνικός, αδίστακτος”, είπε.

Τι θα έλεγε στη μικρή Λυδία

Στο ερώτημα τι θα έλεγε αν μετά από χρόνια συναντούσε την μικρή Λυδία, την κόρη της άτυχης Καρολάιν, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε για τον συζυγοκτόνο πως “για τον πατέρα της δεν θα της έλεγα απολύτως τίποτα, αυτό είναι δουλειά των παιδοψυχολόγων”.

Σχετικά με τη μητέρα της, σημείωσε πως στη μικρή Λυδία θα έλεγε “πόσο θαυμάσια μητέρα ήταν, πόσο λάτρευε το παιδί της, την απεριόριστη αγάπη που είχε γι’ αυτό το παιδί και που ο Αναγνωστόπουλος, στέρησε από το παιδί τη μάνα του. Η Καρολάιν ήταν ένα κορίτσι με μεγαλείο ψυχής, με όνειρα. Πίσω από το ζεστό της χαμόγελο κρυβόταν όλη της η αγάπη, έρρεε η αγάπη, έρρεαν τα συναισθήματα για το μωρό της, για όλες τις ψυχές που υπάρχουν, φρόντιζε τα αδέσποτα. Όνειρο της ήταν να κάνει ένα καταφύγιο”.

“Αυτή η κοπέλα δεν θα κάνει τίποτα, αλλά το παιδί πρέπει να μάθει το μεγαλείο ψυχής της μάνας του, πρέπει να μάθει την αγάπη που έδινε σε όλα τα πλάσματα. Πόσο υπέροχη ήταν. Αυτά θα έλεγα στη Λυδία: να είναι περήφανη για την μητέρα που είχε, έστω και αυτό το σύντομο διάστημα που είχε την τύχη να την έχει μητέρα της”, είπε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση