HomeHL-9Αλέξης Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές

Αλέξης Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις εσωκομματικές εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι το πρώτο κόμμα, και με διαφορά, στις επόμενες εκλογές, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής, όταν και έκλεισαν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε χαρακτηριστικά πως “ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης”.

Όπως είπε, “αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας”. Επιπλέον, έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή στην κάλπη για την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας, “με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας”.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε όλους και όλες θερμά “για τη μεγάλη συνεισφορά τους, για τη σημερινή συμμετοχή στη γιορτή της δημοκρατίας”.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση