HomeHL-TOPΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 120.000 στις κάλπες – Παράταση μίας ώρας στην ψηφοφορία

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 120.000 στις κάλπες – Παράταση μίας ώρας στην ψηφοφορία

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της ψηφοφορίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απογευματινή επάνοδο στις κάλπες καταγράφει το ειδικό πληροφοριακό σύστημα της Κουμουνδούρου, αφού ο μέσος όρος εγγράφων ανά λεπτό υπολογίζεται στις 200 πανελλαδικά.

Με αυτά τα δεδομένα, εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός ψήφων έχει ήδη υπερβεί αυτήν την ώρα τις 120.000, γι’ αυτό και η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή άναψε το «πράσινο φως» στην παράταση της εκλογικής διαδικασίας μέχρι τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ήδη διπλασιάσει τα μέλη του και ενώ η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κουμουνδούρου, σε πολύ μεγάλο αριθμό κινούνται οι εγγραφές των νέων μελών, προκειμένου να μετάσχουν στην εκλογή του Προέδρου του κόμματος, ανταποκρινόμενοι στο προσωπικό κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το ρεκόρ συμμετοχής διατηρούν μέχρι αυτήν την ώρα:

-Αθήνα

-Ηράκλειο Κρήτης

-Πάτρα

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες κλείνουν στις 8 το βράδυ, με δικαίωμα παράτασης της διαδικασίας από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ενώ δικαίωμα συμμετοχής για την εκλογή του Προέδρου έχουν όλοι οι πολίτες 15 ετών και άνω.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση