HomeHL-9Μπακογιάννη – Βενιζέλος στο ίδιο τραπέζι για θαλασσινά στο Μαράθι Χανίων

Μπακογιάννη – Βενιζέλος στο ίδιο τραπέζι για θαλασσινά στο Μαράθι Χανίων

Στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γευμάτισαν μαζί με στενούς συνεργάτες τους, στα Χανιά, σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μαράθι Χανίων.

Περισσότεροι από 100 ευρωβουλευτές και κορυφαίοι αξιωματούχοι βρίσκονται σήμερα στα Χανιά για τις εργασίες της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιούνται για πρώτη στην πόλη με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στο Μαράθι Ακρωτηρίου βρέθηκαν σήμερα η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής της ΝΔ στη Β1′ Εκλογική Περιφέρεια Βόρειου Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης και ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει, στη Γεωργιούπολη Χανίων, η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τη συμμετοχή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Tiny Kox, και αρκετών προέδρων εθνικών κοινοβουλίων.

Στο ίδιο τραπέζι, για γεύμα και στιγμές χαλάρωσης, βρέθηκαν επίσης ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Μάκης Προβατάς και συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος είναι καλεσμένος της Πολιτικής Επιτροπής.

marathi_ntora2

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δεκάδες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα φτάσουν στα Χανιά θα ξεναγηθούν σήμερα, Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα, στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε δείπνο, το οποίο θα παραθέσει προς τιμήν τους ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Ο λόγος που θα παρευρεθούν στην Κρήτη δεκάδες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι η πρόσκληση της αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ντόρας Μπακογιάννη να συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου στα Χανιά, κάτι που είχε προγραμματιστεί κατά την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου, αλλά δεν είχε καταστεί εφικτό λόγω πανδημίας.

Η νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη, η διεθνής συνεργασία, η ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και η ευρωπαϊκή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων είναι μερικά μόνο από τα κρίσιμα ζητήματα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή.

Η παραλία ήταν γεμάτη από λουόμενους και το γεύμα εξελίχθηκε σε χαλαρό κλίμα και καλοκαιρινή διάθεση.

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση