HomeΚΡΗΤΗΞεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη

Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης που είναι αφιερωμένες στον Παύλο Βαρδινογιάννη, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων από τον θάνατό του.

Το πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή 8 Αυγούστου

Μεγάλη συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Πλωτάρχη (Ε) Γ. Τσιλιμπάρη Π.Ν. με σολίστ τον λυράρη Στέλιο Μπικάκη και 55 μουσικούς και τραγουδιστές στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού. Ερμηνεύουν οι σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου και Νίκη Χατζιράκη και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος.

Λαϊκοί και κρητικοί χοροί θα παρουσιαστούν από τμήματα του Ομίλου Βρακοφόρων.

Τις εκδηλώσεις θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην είσοδο του θεάτρου θα βρίσκεται περίπτερο με ειδική ομάδα από το «Όραμα Ελπίδας» του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», που θα διανέμει φυλλάδια με σκοπό την ενημέρωση και τη λήψη δειγμάτων, για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα τιμηθούν ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και συγκεκριμένα το «Όραμα Ελπίδας» για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και η εφημερίδα «Κρητική Επιθεώρηση» για τα 100 χρόνια συνεχούς έκδοσής της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση