HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 16 Μαΐου:

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στις Αγ.Παρασκιές στην περιοχή του ελαιουργείου Πολιτάκη.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Μεταξοχώρι, Καρκαδιώτισσα, Δαμάνια, Αρκάδι. Στην Ι.Μ.Επανωσήφη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων, στα χωριά Χαράκι, Μελιδοχώρι, οικισμός Μαδέ και Βοριάς.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Χάρακας, στην περιοχή των αρδευτικών Τανζαρίδη και Τσιρκίνη.

Τρίτη 17 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πατσίδερος και Ζίντα. Στην περιοχή της οικίας Ζαϊμάκη και της βιοτεχνίας παραγωγής τσιμεντοσωλήνων.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Στο χωριό Χόνδρος, στην περιοχή της οικίας Τζανάκη Γ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Στείρωνας και Πανόραμα.

Από τη 1 έως τις 3 το  μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Στο χωριό Τσούτσουρος, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Σχοιναράκη Μιχ.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πατσίδερος και Ζίντα. Στην περιοχή της οικίας Ζαϊμάκη και της βιοτεχνίας παραγωγής τσιμεντοσωλήνων.

Τετάρτη 18 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στο χωριό Δαφνές, στις περιοχές της είσόδου Δαφνών από το Βενεράτο, της πλατείας του χωριού, της μεγάλης εκκλησίας και της εξόδου του χωριού, του ελαιουργείου, της ένωσης και των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΗ.

Πέμπτη 19 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα. Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωρών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Διονύσι.

Στο Δ.Γόρτυνας στα χωριά Διονύσσι,Παναγιά,Στέρνες, Αγ.Φωτιά και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα. Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωρών.

Παρασκευή 20 Μαΐου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, διακόσια μέτρα μετά το Ύδραμα, στην περιοχή του αρδευτικού Αγγουριδάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Γιόφυρο, στην περιοχή όπισθεν του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη, στην μάντρα Χαλβατζή και της επιχείρησης Αχινού.Στις οδούς 1869 και Κουνάβων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο Κάτω Μεσοχωριό στις περιοχές των αρδευτκικών Στεφανάκη, Γιγουρτζή, Καραγιαννάκη, Φρυσούλη, Αβανίδη, Βελεγράκη, Δρετάκη, Παπαδάκη και των φωτοβολταϊκών σταθμών Θεοδωράκη, Γερμανού, Κλινάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση