HomeΕΛΛΑΔΑΓλυκά Νερά: “Kαταστράφηκαν τα πάντα, δεν υπάρχει συγχώρεση”

Γλυκά Νερά: “Kαταστράφηκαν τα πάντα, δεν υπάρχει συγχώρεση”

Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειες του αποτρόπαιου εγκλήματος που διέπραξε εμφανίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δολοφόνησε την σύζυγό του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Στα πρώτα του λόγια, μετά τη μαραθώνια απολογία στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζητεί την τιμωρία του, αναφέροντας στον ΑΝΤ1: «Καταστράφηκαν τα πάντα. Η συγχώρεση δεν υπάρχει καν σαν λέξη. Η συγχώρεση είναι πολύ μικρή λέξη για αυτό το οποίο έγινε. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να με συγχωρήσει και πώς. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Δολοφόνησα την σύζυγό μου και το παιδί μου έμεινε χωρίς γονείς. Καταστράφηκα κι ο ίδιος».

Την Δευτέρα, τον λόγο θα πάρει πρώτη η Εισαγγελέας και θα κάνει την πρότασή της σχετικά με την κατηγορία. Την σκυτάλη θα πάρει η πολιτική αγωγή και οι φιλοζωικές εταιρίες και στο τέλος θα μιλήσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

“Εμείς εκείνο που θα κάνουμε και είναι υποχρέωσή μας, είναι να θέσουμε όλα τα στοιχεία στους δικαστές στους φυσικούς δικαστές του κατηγορουμένου και να τους βοηθήσουμε ώστε να εκδοθεί μία δίκαιη απόφαση. Αυτοί θα αποφασίσουν αυτοί έχουνε όλα τα στοιχεία μπροστά. Εμείς συμβάλουμε σε αυτό” δήλωσε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στην συνέχεια, το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη και θα επανέλθει όταν θα είναι έτοιμο να ανακοινώσει την ετυμηγορία του.  Πρώτα θα αποφασίσει επί της ενοχής του κατηγορουμένου και κατόπιν, εφόσον, όπως προφανώς θα συμβεί, κριθεί ένοχος, θα ακολουθήσει το στάδιο των ελαφρυντικών και της ποινής.

“Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ομολογημένη πράξη. Δεν έχουμε άρνηση, δεν έχουμε κάτι άλλο για να κρυφτούμε μέσα από στοιχεία. Άρα, ο ρόλος μας είναι να αναδείξουμε ορισμένα πράγματα και γεγονότα, τα οποία πυροδότησαν την όλη κατάσταση. Και αυτά θα κριθούν” τονίζει ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση