HomeCity GuideΕντυπωσίασε «Η βασίλισσα της Ομορφιάς» – Συνεχίζονται οι παραστάσεις

Εντυπωσίασε «Η βασίλισσα της Ομορφιάς» – Συνεχίζονται οι παραστάσεις

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το προηγούμενο Σάββατο 7 Μαίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου «Η βασίλισσα της Ομορφιάς» από την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου.

Ένα κατάμεστο θέατρο χειροκρότησε παρατεταμένα τους συντελεστές της παράστασης.

Ανάμεσα στο κοινό και η θεατρολόγος Μαρή Μαρία , η οποία ταξίδεψε αποκλειστικά από την Αθήνα για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα.

Μια καθηλωτική παράσταση από την αρχή μέχρι το τέλος έκοψε πραγματικά την ανάσα του κοινού. Οι εντάσεις, οι κορυφώσεις και οι ανατροπές συνέβαλαν σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Η Βασίλισσα της Ομορφιάς (Beauty Queen of Leenane ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας σύγχρονης δραματουργίας) του Ιρλανδού συγγραφέα Martin McDonagh – του μοναδικού συγγραφέα μετά τον Σαίξπηρ που είδε να ανεβαίνουν στο Λονδίνο μέσα στην ίδια χρονιά τέσσερα έργα του.

Το έργο που έκανε γνωστό παγκοσμίως τον συγγραφέα του σε ηλικία μόλις 26 ετών είναι ένα σύγχρονο κλασικό έργο, ακολουθώντας τη σπουδαία παράδοση της ιρλανδικής δραματουργίας. Μια τραγωδία για την ανθρώπινη μοναξιά, με μαύρο, διαβρωτικό χιούμορ, με έντονο σασπένς και μεγάλες ανατροπές.

Συντελεστές

Σκηνικά – κοστούμια: Ειρήνη Μιλαθιανάκη

Ηχητικά – φωτισμοι: Άννα Σπυρίδου

Μουσική επιμέλεια: Μάνος Μανιάς

Επιμέλειας πρόγραμματος: Απλαδά Ευγενία

Αφίσα – Φωτογραφία: Γιώργος Καραμπίνης

Σκηνοθεσία: Μάνος Μανιάς

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Ελπίδα Κοντοσιώζιου (Μαγκ Φολαν), Μαρία Επιτροπή (Μωρην Φολαν), Μάνος Ζεϊμπέκης (Πατο Ντουλευ), Αντρέας Νονόγλου (Ρεη Ντουλευ)

 

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν  το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαίου στις 9.30 το βράδυ  στο θεατράκι μας Εθνικής Αντιστάσεως 142.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και 8 ευρώ ( ειδικές κατηγορίες)

Διαφήμιση
Διαφήμιση