HomeHL-SportsH Ελένη Αντωνίου ορίστηκε στην αναμέτρηση Βόλος – ΟΦΗ

H Ελένη Αντωνίου ορίστηκε στην αναμέτρηση Βόλος – ΟΦΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ορίστηκε γυναίκα διαιτητής και συγκεκριμένα η Ελένη Αντωνίου στην αναμέτρηση Βόλος - ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελένη Αντωνίου βραβεύτηκε από την Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 34 σωματείων της κατηγορίας αυτής.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ΚΕΔ επιβράβευσε την Θεσπρωτή ρέφερι, ορίζοντας την να διευθύνει τον αγώνα Βόλος – ΟΦΗ, έχοντας για βοηθό τη Χρυσούλα Κουρομπύλια, και τον Ιορδάνη Απτόσογλου.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Ανατολής Αττικής.

Η αστυνομικός στο επάγγελμα κα. Αντωνίου είναι διεθνής ρέφερι από την ΕΠΣ Αχαϊάς και στο παρελθόν έχει διευθύνει στο αγώνες Champions League Γυναικών, ενώ ήταν μάλιστα και η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, μιας και είχε οριστεί ως τέταρτη σε παιχνίδι της Super League  και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα το 2019.

Με τον ορισμό της Ελένη Αντωνίου στο Βόλος – ΟΦΗ γράφεται ιστορία, μιας και είναι η πρώτη φορά που γυναίκα διαιτητής θα «σφυρίξει» αναμέτρηση από καταβολής Α’ Εθνικής και συγκεκριμένα μετά 946 αγώνες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση