HomeHL-TOPΑνοιξιάτικος και σήμερα ο καιρός στην Κρήτη

Ανοιξιάτικος και σήμερα ο καιρός στην Κρήτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή,

Περαιτέρω μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 29 βαθμούς, στα δυτικά από 12 έως 29 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 14 έως 29 με 30 βαθμούς και στη νησιά του Αιγαίου από 16 έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη

Συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες στο νησί μας, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, λίγη αραιή συννεφιά που στα ημιορεινά και κυρίως ορεινά θα γίνεται πυκνότερη τις πρόμεσημβρινές ώρες και θα σημειώνονται τοπικές βροχές ή και μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 11 και 24 βαθμών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση