HomePost ItΗ προστασία των καταναλωτών στη Βουλή – Γενικός Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Χάρης Μαμουλάκης

Η προστασία των καταναλωτών στη Βουλή – Γενικός Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Χάρης Μαμουλάκης

Εκσυγχρονισμός των κανόνων που αφορούν τους καταναλωτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 13 Μαΐου και με Γενικό Εισηγητή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ξεκινάει στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων για την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις σχετικές Οδηγίες της Ε.Ε. που αφορούν τον εκσυγχρονισμό των κανόνων για την προστασία των καταναλωτών.

«Η θεσμική θωράκιση της προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών, ήταν και παραμένει βασική προτεραιότητά μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας:

«Ειδικά σήμερα, όπου με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τα νοικοκυριά αδυνατούν να βγάλουν το μήνα και δοκιμάζονται σκληρά από την αισχροκέρδεια στο ρεύμα, τις διαρκείς ανατιμήσεις στα καύσιμα και στο σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών. Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη φορά να ασκήσουμε εποικοδομητική κριτική και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, με αποκλειστικό στόχο την αξιοποίηση με τον ιδανικότερο τρόπο των Ευρωπαϊκών πρακτικών για την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση