HomeHL-GreeceΞεσπά η μητέρα της 3χρονης: «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου»

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου»

«Τι γίνεται με τα παιδιά μας;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δεύτερο τραγικό περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τον θάνατο του 7χρονου αγοριού, έκανε την μητέρα της 3χρονης Κατερίνας να ξεσπάσει για τον αιφνίδιο θάνατο του δικού της παιδιού, για τον οποίο δεν έχουν δοθεί απαντήσεις ακόμα.

Υπενθυμίζεται πως χθες παραδόθηκε και ο ιατρικός φάκελος της 3χρονης στην οικογένεια και την μελετά η τεχνική σύμβουλος. Η 3χρονη είχε νοσηλευτεί για 11 ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου πριν κρίνουν οι γιατροί ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο για να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε.

Η μητέρα της Κατερίνας μίλησε στο Mega αγανακτισμένη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους εν έτη 2022, επισημαίνοντας πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

Όσα είπε η μητέρα της 3χρονης

«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτη 2022. Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιές παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».

makthes.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση