HomeHL-9Αναζητούν δύο ακόμα άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 22χρονου δικυκλιστή

Αναζητούν δύο ακόμα άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 22χρονου δικυκλιστή

Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο νεαρός άνδρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στο Ηράκλειο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 22χρονου δικυκλιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, για το περιστατικό έχει ήδη συλληφθεί ένας 19χρονος ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας αφού διέταξε την άμεση προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν τον άφησε ελεύθερο με όρους.

Η απίστευτη καταγγελία του 22χρονου

Εφιαλτικές είναι οι στιγμές που βίωσε ο 22χρονος δικυκλιστής το βράδυ της Τρίτης στον Γιόφυρο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο ίδιος κινούνταν με τη μηχανή του σε κεντρικό δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, άρχισε να κινείται με επικίνδυνους ελιγμούς. Όταν σταμάτησε στο φανάρι ο 22χρονος επιχείρησε να το προσπεράσει με τον οδηγό του ΙΧ να μην του το επιτρέπει. Μάλιστα, όταν ο νεαρός δικυκλιστής ρώτησε για ποιο λόγο του κλείνουν το δρόμο οι επιβάτες του οχήματος του επιτέθηκαν λεκτικά.

Ο 22χρονος έφυγε από το σημείο και λίγα μέτρα βλέπει το αυτοκίνητο να μπαίνει μπροστά και να του κλείνει το δρόμο ενώ οι επιβάτες βγήκαν από το όχημα και επιτέθηκαν στον νεαρό ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Μετά την κατάθεση του 22χρονου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο ως έναν από τους τρεις δράστες ενώ αναζητούν έναν 28χρονο. Την ίδια ώρα, ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο τρίτος των… νταήδων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση