HomePost ItΣτο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ο Γιώργος Λογιάδης

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ο Γιώργος Λογιάδης

Συνάντηση με τον Στέλιο Βοργιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Τουρισμού τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση, που είχε το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΜΕΡΑ 25, Γιώργο Λογιάδη.

O Πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΗ και Πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Ηρακλείου, Νίκος Κοκολάκης και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΚΗ και Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωϋσάκης, επεσήμαναν στον Ηρακλειώτη Βουλευτή ότι παρά τις δεσμεύσεις που έλαβαν από τα αρμόδια υπουργεία για τους εργαζομένους στον Τουρισμό, σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει. Τα εργασιακά προβλήματα ολοένα και οξύνονται. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι Πρόεδροι των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών «δεν είναι τυχαίο που η φετινή τουριστική σαιζόν ξεκίνησε με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό να ψάχνουν για εργαζομένους, την ώρα που η ανεργία βρίσκεται στα ύψη».

Οι κύριοι Βοργιάς, Κοκολάκης και Μωϋσάκης, ζήτησαν από τον κ. Λογιάδη την παρέμβασή του στα αρμόδια υπουργεία για την επίλυση των καίριων και σοβαρών ζητημάτων των εργαζομένων, και κυρίως να κηρυχθεί η ΣΣΕ των ξενοδοχοϋπαλλήλων ως υποχρεωτική, με τον Ηρακλειώτη Βουλευτή να δεσμεύεται για σχετική ερώτηση στην Βουλή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση