HomeΚΡΗΤΗΣΥΡΙΖΑ- Μαλεβιζίου: Κάλεσμα για τις 15 Μαΐου

ΣΥΡΙΖΑ- Μαλεβιζίου: Κάλεσμα για τις 15 Μαΐου

«Ψηφίζουμε όλοι για την πολιτική αλλαγή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 15 Μαΐου 2022 από τις 8.00 πμ έως τις 8.00 μμ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκλέγει τη συλλογική του ηγεσία, σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία έκφρασης της αδιαμεσολάβητης λαϊκής θέλησης. Εκλέγει την Κεντρική επιτροπή και πρόεδρο στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.
Στο Μαλεβίζι η ψηφοφορία θα γίνει σε τρία εκλογικά κέντρα με τέσσερα εκλογικά τμήματα: Στο δημοτικό κατάστημα στο Γάζι (δύο εκλογικά τμήματα), στο ΚΑΠΗ Τυλίσου και στο κτίριο του Πολιτιστικού συλλόγου στον Κρουσώνα.

Μπορεί ωστόσο κανείς εάν την ημέρα της ψηφοφορίας βρεθεί εκτός δήμου Μαλεβιζίου, να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα στην περιφέρεια Κρήτης για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή και σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας για Πρόεδρο. Όλες οι πληροφορίες για τα εκλογικά κέντρα και τη διαδικασία εκλογής υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα www.syriza.gr .
eklogika_kentra_iraklio_1
eklogika_kentra_iraklio_2

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και όλες που συμφωνούν με τον άμεσο πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προοδευτική διακυβέρνηση, καθώς και με τις αξίες για ισότητα, κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη, δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους, για πολιτισμική αναγέννηση της κοινωνίας, για ισότιμη πρόσβαση στα ψηφιακά αγαθά και για έναν σύγχρονο πατριωτισμό της ειρήνης και της συνεργασίας που αντιπροσωπεύει.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου αναφέρει:

«Με τη μαζική συμμετοχή στην ανάδειξη της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζεται η θέληση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή και επιστρέφεται πίσω ο λογαριασμός της ακρίβειας, του αυταρχισμού και της κοινωνικής καταστροφής στην κυβέρνηση των λίγων!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει τους πολλούς και τα δικαιώματά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκφράζει τις δυνάμεις της Ειρήνης και της συνεργασίας σε ισότιμη βάση στις διεθνείς σχέσεις, εκπροσωπεί και αγωνίζεται για μια ανθρώπινη κοινωνία με αξιοπρέπεια και συνοχή.
Στις βάρβαρες εποχές που ζούμε, στις ανταγωνιστικές σχέσεις που τα ισοπεδώνουν όλα, σε ένα πολιτικό καθεστώς των πελατειακών σχέσεων και των ανισοτήτων, σε μια κυβερνητική πλειοψηφία που επιβιώνει σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας για να «σιτίζεται» η διαπλοκή, η διεκδίκηση μιας μεγάλης δικαιοκρατικής πολιτικής αλλαγής δε μπορεί να περιμένει.
Η μαζική συμμετοχή μας στις εκλογές για την ανάδειξη της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει το μήνυμα και θα συμβάλει ώστε να υπάρξουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στον ευρύτερο δημοκρατικό προοδευτικό χώρο, στην κατεύθυνση της αλλαγής σελίδας στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Να γίνουμε με τη συμμετοχή μας ο καταλύτης αυτής της προοπτικής!
Όλοι και όλες στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Κυριακή 15 Μαΐου!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση