HomeΚΡΗΤΗΣτην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο «Lyttos Mare» παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων διεξήχθη από τις 2 έως τις 10 Μαΐου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια και το διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συμμετείχαν περισσότεροι από 350 αθλητές και αθλήτριες, από 59 χώρες.

Στην τελετή λήξης ο Δήμαρχος βράβευσε τις νικήτριες ομάδες των εφήβων ενώ συνεχάρη τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και κορυφαίο Έλληνα αθλητή Πύρρο Δήμα για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Οι συμμετέχοντες στους αγώνες από την πλευρά τους, καθώς και οι διοικούντες την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τις συνθήκες που συνάντησαν στην Κρήτη αλλά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Μάικ Ιράνι , ο Πύρρος Δήμος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης κ.ά.
dimarchos-teleti-lixis-f1

Διαφήμιση
Διαφήμιση