HomeHL-TOPΠυροβολισμός στην Επισκοπή: Εκτός κινδύνου στη Χειρουργική κλινική ο 36χρονος

Πυροβολισμός στην Επισκοπή: Εκτός κινδύνου στη Χειρουργική κλινική ο 36χρονος

Στον εισαγγελέα ο 81χρονος δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτός κινδύνου στην χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου παραμένει για νοσηλεία ο 36χρονος που δέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης πυρά από τον 81χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 36χρονος έχει σκάγια στην αριστερή, ωμοπλάτη και πνεύμονα χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας του να εγκυμονεί κινδύνους.

Υπενθυμίζεται ότι στον 36χρονο έχει σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό του αιματηρού πυροβολισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους ωστόσο τελευταία οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες με τον ηλικιωμένο να θεωρεί πως ο 36χρονος τον είχε κλέψει στο παρελθόν.

Τα πράγματα την Τρίτη φαίνεται να ξέφυγαν όταν ο νεαρός άνδρας πήγε στην Επισκοπή και έκλεψε από την αποθήκη του ηλικιωμένου ποσότητα λαδιού.

Όταν ο 81χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή άρχισε να ρωτά τους συγχωριανούς του αν είδαν κάτι. Τότε του είπαν πως είδαν τον 36χρονο με τον ηλικιωμένο να αρχίζει να τον ψάχνει. Μόλις τον εντόπισε ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς ενώ ο 81χρονος δεν δίστασε να πάρει την καραμπίνα του και να τον πυροβολήσει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Στον εισαγγελέα ο 81χρονος

Ο 81χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση