HomeΚΟΣΜΟΣΜπόρις Τζόνσον: Απέκτησε λογαριασμό στο TikTok

Μπόρις Τζόνσον: Απέκτησε λογαριασμό στο TikTok

Τι υποσχέθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λογαριασμό στο TikTok απέκτησε η Ντάουνινγκ Στριτ και τον παρουσίασε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παράλληλα υποσχέθηκε “παρασκηνιακές πληροφορίες για το τι κάνουμε”.

Ο Τζόνσον εμφανίστηκε στο πρώτο βίντεο του λογαριασμού 10downingstreet στο TikTok και συγκέντρωσε περίπου μισό εκατομμύριο θεάσεις και δεκάδες χιλιάδες ακολούθους μέσα σε λίγες ώρες. “Γεια σας παιδιά, είμαι ο Μπόρις Τζόνσον και παρουσιάζω τον λογαριασμό του Νο 10 στο TikTok”, είπε μεταξύ άλλων ο Μπόρις Τζόνσον και πρόσθεσε:
278122310_1443113906139215_5791649136159372324_n
“Δεν θα με δείτε να χορεύω σ’ αυτό το site, αλλά θα έχετε πολλά άλλα πράγματα όπως τι κάνουμε για να τηρήσουμε τις προτεραιότητές μας, να ανταποκριθούμε στην ατζέντα μας για την ανύψωση της χώρας μας. Θα λάβετε κάθε λογής μηνύματα και περιεχόμενο που μπορεί να μην λαμβάνετε αν κοιτάζετε στο Instagram ή στο Snapchat ή στο Facebook – Twitter, LinkedIn και όλα τα άλλα. Εδώ είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να μεταφέρουμε μηνύματα και παρασκηνιακές πληροφορίες για το τι κάνουμε – επομένως συντονιστείτε στο Number 10 TikTok” είπε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν. Ένας αστειευόμενος έγραψε: “Η Τερέζα (Μέι) θα χόρευε. 0.001/10 Μπόρις” ενώ ο πρώην διαγωνιζόμενος του Love Island, Χιούγκο Χάμοντ σημείωσε: “Μάλλον μας κάνουν πλάκα”. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει λογαριασμούς σε Facebook, Twitter, Instagram και Snapchat, με εκατομμύρια ακολούθους σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση