HomeHL-LifestyleSurvivor: Καταρρέουν οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου πριν από το αγώνισμα

Survivor: Καταρρέουν οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου πριν από το αγώνισμα

Το τρέιλερ που κυκλοφορεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλάματα, μεγάλη συγκίνηση και εκπλήξεις για τους παίκτες των δύο ομάδων στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σχετικά με το έπαθλο κάνει τους διαγωνιζόμενους να “λυγίσουν”, πριν από το απαιτητικό αγώνισμα.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, οι επιλογές που έγιναν όσον αφορά στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, στο συμβούλιο της Δευτέρας, δεν θα μείνουν ασχολίαστες.

«Ο Τάκης έκανε την ανατροπή, όπως είχα κάνει κι εγώ με την ατομική ασυλία και ψήφισε τον Άρη. Για άλλη μια φορά δεν τους βγήκε το σχέδιο και η στρατηγική τους» θα πει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ με τη σειρά του ο μισθοφόρος θα πει ότι θεωρεί πως μόνο με την αγάπη του κόσμου μπορεί να πάει μπροστά.

Πριν από την αναμέτρησή των Μπλε και των Κόκκινων στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει ότι όποια ομάδα κερδίσει στο αγώνισμα επικοινωνίας, τα μέλη της θα μπορέσουν να μιλήσουν, έπειτα από 138 ημέρες στον διαγωνισμό, τηλεφωνικώς με τις οικογένειές τους.

Στο άκουσμα του επάθλου – έκπληξη, οι διαγωνιζόμενοι κατέρρευσαν με τον Τάκη Καραγκούνια μάλιστα να λέει συγκινημένος ότι θα τα δώσει όλα. “Ευχαριστώ. Θα αφήσω τα κόκκαλα μου εδώ μέσα σήμερα. Το ορκίζομαι”.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση