HomeΚΡΗΤΗΑυτοψία Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στο έργο αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης

Αυτοψία Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στο έργο αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης

Στη Γαρίπα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πολύ σημαντικό έργο υλοποιεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Πρόκειται για το έργο της αντικατάστασης των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης του Δήμου  που ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2021 και έχει ολοκληρωθεί στους οικισμούς του Πατσιδέρου και των Αμουργελλών. Αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στη Γαρίπα, ενώ ακολουθεί η υλοποίησή του έργου στον οικισμό των Αποστόλων.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης βρέθηκε στον οικισμό της Γαρίπας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΠ Ηρακλή Κριθινάκη, τον Τεχνικό Διευθυντή ΔΕΥΑΜΠ Νίκο Φραγκάκη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαρίπας Νίκο Βασιλάκη και τον ανάδοχο του έργου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των εργασιών και αμέσως μετά δήλωσε:

«Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υποδομών του υδρευτικού συστήματος αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ελαχιστοποίηση των διαρροών και στη βελτίωση της ποιότητας του νερού. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση την οποία υλοποιούμε σε τέσσερις οικισμούς του Δήμου μας, που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στα υδρευτικά τους δίκτυα. Συγχαίρω τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης για τους ταχείς ρυθμούς υλοποίησης του εν λόγω έργου». Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο είναι προϋπολογισμού 1.650.000 €.

Διαφήμιση
Διαφήμιση