HomeΕΛΛΑΔΑΔιαβατά: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του

Διαβατά: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Δευτέρας, ο 22χρονος Ρομά που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον πατέρα του, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε οικεία στον οικισμό Αγίας Σοφίας, στην περιοχή των Διαβατών, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, ο 46χρονος πατέρας, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με μια σφαίρα από κυνηγετικό όπλο καρφωμένη στο πίσω μέρος της κεφαλής του, μέσα στην οικία που διέμενε στην περιοχή των Διαβατών, στον οικισμό Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο του θύματος λίγο πριν τις 02.30 και στο σημείο έσπευσε για τον αποκλεισμό και την εξερεύνηση του χώρου, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αιτία της απόφασης του 22χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του πατέρα του, φαίνεται να ήταν ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, το μεσημέρι της Κυριακής ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του protothema.gr, στην μία από τις δύο καραμπίνες που κατασχέθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκε ένας κάλυκας στην κάννη του όπλου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση