HomeHL-TOPΑραιή συννεφιά και Αφρικανική σκόνη

Αραιή συννεφιά και Αφρικανική σκόνη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Δευτέρα, καθώς αναμένονται παροδικές αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα πιο πυκνές το πρωί κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ, είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα κυμανθεί από 08 έως 24 με 26 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα θα κυμανθεί από 12 έως 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη

Τοπική συννεφιά και πιθανότητα βροχής ή και όμβρων στα ορεινά προβλέπεται για σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη για το νησί μας.

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας από τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά:

Αραιή συννεφιά που κατά περιόδους θα γίνεται πυκνότερη κυρίως στα ημιορεινά και ορεινά όπου και δεν αποκλείεται να σημειωθούν φαινόμενα, κυρίως μέχρι το μεσημέρι, αναμένεται το επόμενο 24ωρο στο νησί μας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία παραμείνει αμετάβλητη και θα κυμανθεί μεταξύ των 9 και 21 βαθμών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση